Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    29Mar2024
    Tapijt en lijmresten verwijderen van de trap

    Tapijt en lijmresten verwijderen van de trap

    Door: StairscompanyReacties: 0

    Wanneer je tapijt of vloerbedekking wilt verwijderen van de trap kan het zijn dat je tegen een ongewenste verrassing aanloopt: hardnekkige lijmresten. Afhankelijk van hoe je trap destijds is gestoffeerd bepaald hoe makkelijk of lastig jij je trap glad maakt.

    In hoeverre je lijmresten moet verwijderen van de trap is afhankelijk van wat je wilt gaan doen. Wil je jouw trap gaan verven? Dan is het nodig dat alle lijmresten zijn verwijderd. Dit geldt ook voor PVC.

    Ga je jouw trap renoveren met overzettreden? Dan is het oké als er nog lijmresten aanwezig zijn. Met overzettreden en traprenovatielijm van Stairscompany heb je daardoor veel minder werk.

    Tips en trucs voor het verwijderen van lijmresten op de trap

    1. Schuurmachine
    Met een elektrische schuurmachine met grove korrel kun je vaak de meest hardnekkige lijmresten verwijderen. Als je jouw trap wilt gaan verven, bewerk de treden dan op het laatst nog met een fijne korrel.

    2. Oplosmiddelen
    Er zijn ook enkele vloeistoffen die ervoor zorgen dat lijmresten loslaten van de trap. Bij de bouwmarkt zijn deze dure 'lijmrestverwijderaars' te koop. Voordat je dit aanschaft, kun je proberen of aceton helpt. Breng aan op een doekje en wrijf in over de lijmresten.

    3. Lijmresten verwarmen
    Door de lijmresten op de trap te verwarmen, gaan ze sneller los. Je kunt dit proberen met een föhn, maar voor het beste resultaat neem je een heteluchtpistool.

    Nóg niet het gewenste resultaat? Renoveer je trap met overzettreden!

    Het verwijderen van lijmresten van de trap kan een uitdagende taak zijn, maar met het juiste gereedschap en voldoende motivatie is het zeker mogelijk. Als je echter op zoek bent naar een snellere en gemakkelijkere oplossing, overweeg dan om je trap te renoveren met de traprenovatiesets van Stairscompany. Op die manier bespaar je tijd en moeite en geniet je snel van een vernieuwde trap zonder gedoe met lijmresten.

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €400,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.