Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    28Jul2023
    Stijlvolle overzettreden voor traprenovatie

    Stijlvolle overzettreden voor traprenovatie

    Door: StairscompanyReacties: 0

    Je trap opknappen hoeft niet moeilijk te zijn of veel geld te kosten. Veel mensen kiezen ervoor om een traprenovatie uit te besteden bij een vakman. Je hebt dan ongetwijfeld een prachtige trap, maar dit kost wel een enorme investering. Dat is zonde, want met een beetje handigheid kan je jouw trap prima zelf opknappen. Met de overzettreden en stootborden van Stairscompany restyle je zelf jouw trap en ben je stukken goedkoper uit.

    Stijlvolle overzettreden en stootborden van Stairscompany

    De stijlvolle overzettreden van Stairscompany zijn geschikt voor zowel houten, betonnen, marmeren als stalen trappen. Onze overzettreden en stootborden zijn makkelijk op maat te zagen en met lijm op de oude trap te bevestigen. De collectie van Stairscompany heeft 14 stijlvolle designs om jouw trap van een nieuwe look te voorzien.

    Tijdloze eikendessins

    Van een trap met de tijdloze look van eikenhout krijg je nooit spijt. Eikenhout is al jaren populair in interieurvormgeving. Daarom heeft onze collectie maar liefst 10 prachtige eikendessins. Living Oak is veruit de populairste eikenkleur. Deze kleur zal altijd blijven. Ben je op zoek naar een bijzonder houtdessin voor je trap? Kijk dan eens naar de diepzwarte Panther Oak of een unieke bruintint, zoals Grizzly Oak en Brownie Oak. Ook voor de liefhebber van licht eikenhout is er oplossing met Nordic Oak en Cream Oak.

    Stijvolle eikendessins

    Industriële betonlooks

    Een industrieel interieur is de trend van het moment. Steeds vaker wordt er gekozen voor een betonlook. Daarom hebben wij met Weathered Concrete en Intense Concrete twee stijlvolle betondecoren. Weathered Concrete is een lichtgrijze variant die past in een rustig en subtiel interieur. Voor een robuuste uitstraling zijn er de antraciete Intense Concrete overzettreden en stootborden.

    Industriële betonlooks traprenovatie

    Terrazzo en marmerlooks

    Voor degene die echt een bijzondere trap wil, heeft Stairscompany twee exclusieve steendecoren. Stylish Terrazzo is een speels, maar stijlvol decor. Hiermee wordt jouw trap een unieke eyecatcher in een bijzonder interieur. Ben je op zoek naar een elegante trap? Ga dan voor Elegant Marmer. Deze witte marmer look met zwarte effecten staat voor klasse en elegantie van het hoogste niveau.

    Terrazzo en marmer look voor trap

    Zelf aan de slag om jouw trap te renoveren?

    Ben je overtuigd van de producten van Stairscompany? Bestel dan nu jouw stijlvolle doe-het-zelf set voor hoogwaardige traprenovatie!

     

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €400,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.