Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    13Sep2021
    Zelf je trap renoveren met doe-het-zelf sets van Stairscompany

    Zelf je trap renoveren met doe-het-zelf sets van Stairscompany

    Door: StairscompanyReacties: 0

    Ben je van plan om zelf je trap te renoveren? Kies dan voor de doe-het-zelf sets voor hoogwaardige traprenovatie van Stairscompany. Stairscompany biedt alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt om van jouw trap weer een stijlvolle binnenkomer te maken.

    Waarom Stairscompany overzettreden?
    De overzettreden en stootborden van Stairscompany zijn gemaakt van MDF met een laminaattoplaag. De laminaattoplaag is van hoge kwaliteit en heeft een slijtageweerstand van AC4. Dit betekent dat het geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik. Daarom geven wij maar liefst 10 jaar garantie op al onze oppervlakken.

    Laminaat overzettreden zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn eenvoudig af te tekenen en op maat te zagen. Daarnaast heeft laminaat nog veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Het is ook makkelijk te onderhouden. Regelmatig schoonmaken met een vochtige doek is vaak al voldoende om de trap in topconditie te houden. De laminaattoplaag is haast niet te onderscheiden van echt massief hout. Ook de beton-, marmer- en terrazzolook doen zeker niet onder voor het “echte” materiaal.

    Kies jouw favoriete trapdecor
    Bepaal eerst met welk decor je jouw trap wil renoveren. Dit doe je aan de hand van je interieur. Bekijk de decoren op de website van Stairscompany en kijk naar de kleuren en materialen die zich in jouw huis en in het bijzonder bij jouw trap bevinden. Heb je een vloer met houtlook, kies dan een trapdecor met nagenoeg dezelfde kleur. Een mix van verschillende materialen kan ook mooi zijn. Een tegelvloer kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een hout- of betondessin. Bekijk al onze collecties en ontdek zelf welke kleur het beste bij jouw trap past.

    Bekijk onze collecties

    Zorg voor het juiste gereedschap
    Goed gereedschap is belangrijk wanneer je zelf jouw trap renoveert. Zorg er daarom voor dat je het geschikte gereedschap bij de hand hebt. Wij adviseren om bij het opmeten en aftekenen van de trap gebruik te maken van een trapspin. De trapspin heeft verschillende stalen meetpunten waarmee je de hoeken van een trede exact kunt opmeten en aftekenen. Met name bij draaiende en schuine treden zul je merken dat de trapspin noodzakelijk is.

    Voor de fijnste en rechtse zaagsneden adviseren wij om gebruik te maken van een decoupeerzaag of cirkelzaag. Eventueel kan het ook met een fijn getande handzaag. Ga geconcentreerd en voorzichtig te werk om het mooiste resultaat te halen. Zorg uiteraard altijd voor voldoende bescherming, zoals handschoenen en een veiligheidsbril.

    Trapspin
     

    Trapspin

      
    De trapspin is een must bij het opmeten en aftekenen van de trap! 
    52,-
    Stairscompany traprenovatie lijm 310 ml
     

    Stairscompany traprenovatie lijm 310 ml

      
    Stairscompany traprenovatie lijm is een professionele, elastische lijm
    7,95

     

    Werk rustig en volg de montage handleiding
    Bij de verpakking van de overzettreden en stootborden is een montage handleiding bijgevoegd. Neem de tijd voor de traprenovatie en volg de instructies nauwkeurig op. Alleen zo realiseer je een perfecte installatie en worden onherstelbare fouten voorkomen. Je vindt de montage handleiding ook op onze website.

    Bestel nu jouw doe-het-zelf traprenovatie set!
    Bepaal je kleur, werk met geschikt gereedschap, volg de instructies en je realiseert zelf een stijlvolle traprenovatie. Stairscompany heeft maar liefst 14 mooie dessins voor jouw trap!

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €400,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.