Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    18Jan2024
    De mooiste doe-het-zelf traprenovaties van 2023

    De mooiste doe-het-zelf traprenovaties van 2023

    Door: StairscompanyReacties: 0

    Bij Stairscompany zijn we altijd nieuwsgierig naar de projecten die jij realiseert. Afgelopen weken zijn we op zoek gegaan naar traprenovaties die met Stairscompany zijn uitgevoerd. Daarom hebben we een leuke winactie gekoppeld aan degene met de mooiste trap.

    Van alle inzendingen hebben we 3 traprenovaties uitgekozen die kans maken om de winnaar te worden. Één van deze drie mag zich trotse eigenaar noemen van 'de mooiste Stairscompany trap van 2023'!

    De kanshebbers zijn Lyzanne uit Nieuwerkerk aan den IJssel, Denin uit Nijmegen en Maurice uit Stein. Dit zijn de trappen die hun gemaakt hebben.

     

     

    Lyzanne heeft gekozen voor Panther Oak traprenovatie met zwarte wangen. De zwarte trap in combinatie met het behang geeft karakter aan het interieur.

     

    Denin heeft zijn trap gerenoveerd met Living Oak overzettreden. Hij heeft gekozen voor witte stootborden als tegentrede. Deze combinatie, samen met hoe netjes de trap is afgewerkt en past bij de ondervloer zorgt voor een prachtig eindresultaat.

     

    Maurice heeft een Panther Oak trap met een bordes onder aan de trap. Het zwarte eiken past heel mooi bij de rest van het huis en ook over de details zijn nagedacht.

     

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €400,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.