Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    31Oct2023
    Kosten traprenovatie zelf doen

    Kosten traprenovatie zelf doen

    Door: StairscompanyReacties: 0

    Stel je voor: je oude, vertrouwde trap die je jarenlang die je jarenlang hebt gebruikt, begint tekenen van slijtage te vertonen. Een trede begint te kraken, het verfwerk bladdert los en het totaalplaatje is niet meer mooi. Een traprenovatie van Stairscompany biedt je niet alleen de mogelijkheid om zelf je trap op te knappen, maar de trap ook te transformeren tot een pronkstuk van je huis.

    Kostenvergelijking: traprenovatie zelf doen of uitbesteden?

    De keuze tussen het laten uitvoeren van traprenovatie of zelf je trap renoveren kan een aanzienlijke impact hebben op je portemonnee. Bij Stairscompany begrijpen we dat de kosten van traprenovatie een belangrijke factor zijn. Het uitbesteden van een volledige traprenovatie kan al gauw duizenden euro’s kosten, afhankelijk van de manier waarop je jouw trap nieuw leven wilt inblazen.

    Door zelf de handen uit de mouwen te steken, kun je de kosten van een traprenovatie drastisch verlagen. Zo zijn er bij Stairscompany traprenovatiesets met overzettreden en stootborden beschikbaar vanaf slechts € 625.

    Dit betekent dat je flink bespaart op de kosten van je traprenovatie in vergelijking met uitbesteden van het werk. Bovendien, met elke trede die je vernieuwt, bouw je niet alleen aan een mooiere trap, maar geeft jou als klusser ook een gevoel van voldoening dat met geen geldbedrag te kopen is!

    Bij Stairscompany helpen wij jou om dit gevoel zelf te ervaren. Het is niet alleen een kans om geld te besparen, maar ook om een persoonlijke touch aan je huis toe te voegen. Door het zelf te doen, kun je het volledig op je eigen manier doen en de trap aanpassen naar jouw smaak. En dankzij onze stap-voor-stap handleiding, instructievideo’s op YouTube en deskundige klantenservice ben je nooit alleen in dit proces. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van het vinden van de perfecte kleur tot het afwerken van de trap.

    De kosten en voordelen van traprenovatie

    Doe-het-zelf traprenovatie is niet alleen kostenbesparend, maar biedt dus ook de kans om je eigen draai te geven aan je project. Met het juiste gereedschap en onze instructies kun je zelfs als minderfervent-klusser een traprenovatie uitvoeren. En laten we eerlijk zijn: er is niets zo bevredigend dan achterover leunen en genieten van je eigen gerealiseerde project.

    Maak van je traprenovatie kosten een investering

    Je hoeft traprenovatie echter niet uitsluitend te beschouwen als een kostenpost. Het is namelijk een investering die niet alleen de uitstraling en veiligheid verbetert, maar ook de waarde van je woning verhoogt.

    Bij Stairscompany zijn we transparant over de kosten van traprenovatie. Bij het samenstellen van jouw doe-het-zelf traprenovatieset zie je direct de prijs voor de onderdelen die je nodig hebt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bovendien verzenden we gratis vanaf € 400, waardoor je trap bijna altijd gratis wordt thuisbezorgd.

    We begrijpen dat het een weloverwogen keuze is om je trap te renoveren. Daarom kun je vooraf één of meerdere kleurstalen bestellen. Zo weet je zeker hoe de trap bij jou thuis komt uit te zien voordat je een volledige traprenovatieset bestelt.

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €400,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.